[error-SH-searchBar()]

 

Happen en Trappen

Happen en Trappen

EEN CULINAIRE FIETSTOCHT

De 'Genieten in het Groene Woud-route' is een fietstocht van ongeveer 34 kilometer. Dit fiets je niet aan een stuk, De route is namelijk verdeeld over 4 etappes. En het leuke is dat er op elke tussenstop een culinaire verrassing op jullie staat te wachten! 

HET PROGRAMMA 

De kosten van het arrangement bedragen € 52,45 p.p. en is inclusief:

  • Ontvangst met koffie/thee en gebak bij Dinercafé 't Kroegske.
  • Een golfcourse met 18 holes bij Pitch&Putt Golf Oirschot (11.00 - 12.30 uur).
  • Verrukkelijk voorgerecht bij de Gerrithoeve.
  • Smakelijk soepje bij Jacobushof.
  • Heerlijk hoofdgerecht bij Gasterij de Beurs.
  • Nagerecht bij Dinercafé 't Kroegske.
  • Een mooie fietsroute en fietskaarthouder.

GOLFCOURSE BIJ PITCH&PUTT OIRSCHOT

Na ontvangst met koffie/thee en gebak is het tijd om aan de slag te gaan en te ontdekken of u een natuurtalent bent in golf. U slaat een balletje op maar liefst 18 holes waar elk niveau spannend en uitdagend is. De afstand van de afslag tot de vlag varieert de lengte tussen 30 en 90 meter. Hierdoor is deze golf course geschikt voor iedereen vanaf 8 jaar. Uiteraard krijgt u eerst een korte instructie die u op weg helpt. Laat uw innerlijke Tiger Woods naar boven komen. 

CULINAIR GENIETEN

Tijdens het napraten over wie er het beste was in golfen en wie er een nieuwe hobby heeft bij gekregen, fietst u richting de Gerrithoeve waar een verrukkelijk voorgerecht op u staat te wachten. Na dit voorgerecht trapt u verder naar Jacobushof waar u geniet van een smakelijk soepje om ten slotte de dag te eindigen met een heerlijk hoofdgerecht bij Gasterij de Beurs. De laatste etappe is aangebroken en u fietst terug naar Kroegske.

Reserveren? Klik dan hier

Heeft u vragen of opmerkingen?
Neem via een van onderstaande mogelijkheden contact met ons op