Olat

Olat

In het voorjaar van 2015 is Olat een samenwerkingsverband gestart met horecabedrijf 't Kroegske/De Stapperij in Oirschot. Wekelijks start er in de zomerperiode, op woensdagavond om 19:00 uur, en in de winterperiode, op zondagmorgen om 9:30 uur, een groep voor een mooie wandelroute. Olat Wandelgroep Oirschot (OWO) bestaat uit ongeveer 30 fanatieke wandelaars die wekelijks genieten van een route van ± 12 kilometer. Na een succesvol eerste jaar zijn Olat en John Schepens (eigenaar van't Kroegske) om de tafel gegaan om de wandelmogelijkheden verder uit te breiden.

"We kijken terug op een zeer geslaagd eerste jaar" geeft Harrie Paulissen (Olat) aan. "De samenwerking met 't Kroegske verloopt perfect en Olat is zeer blij met 't Kroegske als start- en eindpunt. Natuurlijk gaat niet altijd alles goed. Onze wandelgroep houdt er een stevig tempo op na en dat is voor ons wel een aandachtspunt".

Verbeterde invulling

Elke zondag starten wij om 09:30 uur bij Dinercafé 't Kroegske Het volgende concept wordt verder uitgerold door Olat, een 5+ groep en een 6- groep. Dit heeft te maken met de snelheid van wandelaars. Wekelijks gaan we 1 route uitzetten, van ± 10 – 12 km, en die wordt gelopen in twee richtingen. Wij adviseren de beginnende loper om met de 5+ groep mee te lopen en de gevorderde loper met de 6- groep. Olat en 't Kroegske gaan, samen met de routecommissie, nog meer diversiteit in de routes aanbrengen zodat we ook andere prachtige gebieden in en rondom Oirschot aan zullen doen. Hierbij zetten we 1 keer per maand de huifkar in. Alle routes worden van te voren per e-mail verstuurd zodat het ook mogelijk is geheel in je eigen tempo te wandelen. De wandelaars ontvangen vooraf de route en een gpx-bestand dat te downloaden is op een GPS-apparaat.

Deelname is gratis, mocht je het na een paar keer erg leuk vinden, dan is het fijn als je lid wordt van OLAT met een contributie van maximaal € 34,50 per jaar.

Toekomst
Wat mag u nog meer verwachten van Olat en 't Kroegske? De samenwerking tussen beide partijen stopt niet bij de wandelingen op woensdagavond en zondagmorgen. Olat en 't Kroegske gaan diverse wandelingen aanbieden waaronder:24 juni - Zomerwandeling

23 september - Herfstwandeling
23 december - Winterwandeling

Wij bieden bij onze seizoenswandelingen vier routes aan: 5, 10, 15 en 20 kilometer.

Wil je nog wat meer weten: mail ons gerust. Vooraf aanmelden dat je wilt meelopen, stellen we op prijs en kan via oirschot@olat.nl. Spontaan meelopen behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden.

Bekijk alle agenda items
Wat vinden onze bezoekers

Dhr van Oers

De brunch was uitstekend verzorgd ,het buffet in de zaal was ook sfeer verhogend wij hebben zeker genoten.

Zij kwamen ook al bij ons Plan uw zakelijke bijeenkomst »