Olat

Olat

In 2015 startten Dinercafé 't Kroegske en Olat een samenwerkingsverband. Olat Wandelgroep Oirschot (OWO) bestaat uit ongeveer 30 fanatieke wandelaars die wekelijks genieten van een route van ± 12 kilometer.

Wekelijks programma
Elke zondag starten wandelaars om 9.30 uur bij Dinercafé 't Kroegske. Er wordt doorgaans gewandeld in twee groepen: een 5+-groep en een 6- groep. Dit heeft te maken met de loopsnelheid van wandelaars. Er wordt wekelijks een route van ± 10 – 12 kilometer uitgezet die wordt gelopen in twee richtingen.

Samen met de routecommissie van OLAT rijdt Dinercafé 't Kroegske één keer per maand met de huifkar naar een ander gebied, om de wandelroutes zo divers mogelijk te houden. De Brabantse natuur heeft immers veel moois te bieden! De geplande routes worden vooraf per e-mail verstuurd zodat het ook mogelijk is geheel zelfstandig te wandelen. De wandelaars ontvangen vooraf de route en een gpx-bestand dat te downloaden is op een GPS-apparaat.

Agenda
Naast de wekelijkse wandelingen zijn er ook vier seizoenswandelingen per jaar. Hiervoor vragen we een kleine bijdrage, maar dan hoort er natuurlijk wel koffie en wat lekkers bij!

Tijdens de seizoenswandelingen zijn er vier routes: van 5, 10, 15 en 20 kilometer. Vooraf aanmelden is niet nodig.
Het hele programma is hier te vinden, en contact opnemen met OLAT kan via oirschot@olat.nl. Graag tot ziens!

Wat vinden onze bezoekers

Marjolijn Roelofs

Leuk personeel, zeker de moeite waard om een keer te gaan eten.

Zij kwamen ook al bij ons Plan uw zakelijke bijeenkomst »