Online escaperoom

Online escaperoom

Dé online escaperoom sensatie van nu: The Sanatorium.

Tom en David zijn enorme avonturiers. Ze gaan veel samen op pad om in oude en verlaten gebouwen rond te neuzen. Eén van de gebouwen waar ze al eerder waren heeft hun aandacht getrokken. Een oude TBC kliniek, ergens midden in het bos. Hun fascinatie slaat om in een soort obsessie voor dit pand omdat ze ontdekken dat er meer gebeurde in de kliniek dan alleen de behandeling van TBC patiënten. Tijdens hun huidige bezoek zijn Tom en David elkaar kwijt geraakt…Help jij met het vinden van de uitgang?

De escaperoom
The Sanatorium is een online escaperoom die je samen met je vrienden of familie via een super intelligente chatbot speelt. Gewoon ieder vanuit zijn eigen huis. Of vanuit 1 huis, net waar jullie je bevinden

Bij deze game ontvang je berichten en opdrachten via de intelligente chatbot. Gebruik daarnaast je PC, tablet en telefoon om alle geheimen te ontdekken. Je moet o.a. inloggen op een geheim deel van een website, gebruik maken van sociale media, mail en telefoon.

Kortom; een echte uitdaging voor deze periode waarin we allemaal thuis moeten blijven!

Let op: alle praktische info krijg je via de mail als je geboekt hebt. Maar een paar zaken die alvast handig zijn om te weten:

  1. Elke deelnemer (advies 4 personen) speelt zijn/haar eigen spel, overleggen via Zoom, Skype o.i.d. om jullie Tom, het karakter in spel, er zo snel mogelijk uit te krijgen.
  2. Zorg voor een goede internetverbinding, iemand met PC met printer (is niet noodzakelijk maar kan handig zijn), iemand met toegang tot sociale media; Facebook.
  3. En jawel… toegang tot internet. Je gelooft het niet ;)
  4. Zorg dat iedereen 5 minuten vooraf aan het gereserveerde tijdsblok klaar zit! Jullie tijd gaan lopen op start tijd van het gereserveerde tijdsblok.

Groepsgrote: advies max 4 personen per groep (je kan met meerdere groepen tegelijk spelen)
Kosten: € 6,50 p.p.
Tijdsduur: 75 minuten

Reserveren? Dit kan gemakkelijk via 0499 - 573671 of reserveringen@stapperij.nl.

Wat vinden onze bezoekers

Marjolijn Roelofs

Leuk personeel, zeker de moeite waard om een keer te gaan eten.

Zij kwamen ook al bij ons Plan uw zakelijke bijeenkomst »