Knotshockey

Knotshockey

Knotshockey, ook wel tamponhockey of bounceball genoemd, is een leuke variant op hockey waar je in plaats van een hockeystick met een knots speelt. Deze knots is een kunststof stick met een schuimen kop waarmee je de bal dient te slaan. De bal is net als de knots van zacht materiaal gemaakt. Naast een andere stick zijn er bij knotshockey ook niet alle regeltjes die je bij hockey wel hebt. Hierdoor is bijna alles toegestaan en kan het spel vlot gespeeld worden zonder vele onderbrekingen. Zo mogen spelers de bal op alle manieren slaan, met de knots gooien om de bal af te stoppen en zelfs de tegenstanders een mep geven. Knotshockey wordt in teams van minimaal 4 personen gespeeld en teams kunnen onbeperkt door wisselen.

Ben je op zoek naar een originele activiteit voor groepsuitjes, vrienden- en familiedagen en personeelsfeestjes? Dan is knotshockey bij de Stapperij zeker een goede optie! Na afloop kun je op ons terras genieten van een welverdiend drankje of lekker eten. Ook is knotshockey eenvoudig te combineren met een van onze andere activiteiten.

Duur: 1 uur
Prijs: €6,50
Minimum aantal personen: 8

Bij knotshockey speel je 5 tegen 5, maar het kan ook 4 tegen 4 gespeeld worden. Elk team bestaat uit maximaal 7 personen en er kunnen 4 teams gevormd worden, welke onder begeleiding van onze scheidsrechter in een toernooivorm de strijd met elkaar aangaan. Hierdoor is knotshockey geschikt voor groepen tot 28 personen.

Ben je met een grotere groep? Geen probleem! Neem dan contact met ons op. Wij zorgen dan (in samenspraak met jullie) voor een uitdagend en gezellig programma.

Wat vinden onze bezoekers

Dhr Soetens

Heerlijk gegeten bij Dinercafé 't Kroegske. We komen in de zomer zeker terug voor een rondje Pitch&Putt.

Zij kwamen ook al bij ons Plan uw zakelijke bijeenkomst »