E-Chopper

Huur een E-chopper en tour door het mooie buitengebied van Oirschot. Wij hebben een speciale route uitgezet waarmee je 2,5 uur onderweg bent. De route brengt je onder andere langs het bedevaartsoord de Heilige Eik, de historische markt van Oirschot en de prachtige omgeving dit dorp. De E-chopper is milieuvriendelijk maar tegelijkertijd ook erg stoer.

Onze E-choppers zijn geschikt voor groepen van 2 tot 16 personen. Ben je met een grotere groep? Combineer het dan met een van onze andere activiteiten waarbij er twee groepen gemaakt worden die elkaar af kunnen wisselen. Het huren van een E-chopper is een leuke activiteit voor een uitje met familie, vrienden of collega's. Na afloop kun je op ons terras, in het café of in een van onze zalen lekker na borrelen en genieten van een lekkere barbecue of een 3-gangen diner.

Om een E-chopper te besturen dien je minimaal 16 jaar oud en in het bezit van een geldig bromfietscertificaat of autorijbewijs te zijn. Het is verplicht om deze bij je te hebben.

Duur: 2,5 uur
Prijs: € 32,95
Minimale leeftijd: 16 jaar + in het bezet van bromfietscertificaat of rijbewijs B
Route: +/- 28 kilometer (dit is een vaste route waar niet van afgeweken kan worden)

Download hier de GPX route.

Wat vinden onze bezoekers

Dhr Soetens

Heerlijk gegeten bij Dinercafé 't Kroegske. We komen in de zomer zeker terug voor een rondje Pitch&Putt.

Zij kwamen ook al bij ons Plan uw zakelijke bijeenkomst »