Lunchen

LUNCH DRIVE-IN

Degene die ons al langer tijd kennen weten dat we graag vooruitkijken en niet stilzitten. We zijn nu nog geen dag verder na de laatste ontwikkelingen en er is al een nieuw idee geboren. Vanaf aankomende zaterdag (25 april) gaat onze enige echte LUNCH DRIVE-IN open! Hierdoor geniet je thuis van de lekkerste lunchgerechten.

Hoe gaat dit in zijn werk?
De ingang is bij de parkeerplaats van De Stapperij, hier volg je de aanwijzing van onze collega's en de borden. Op de aangegeven plek plaatst je jouw bestelling en maximaal 15 minuten later geniet je van een heerlijk lunchgerecht of een warm bakje koffie en ons befaamde Heilige Eik gebak! Door de duidelijke route en menukaart is vooraf bellen niet nodig en sluit je gewoon aan.

Openingstijden:

- Maandag 27 april: 11.00 - 15.00 uur*
- Woensdag t/m vrijdag: 11.00 - 15.00 uur
- Zaterdag en zondag: 11.00 - 19 .00 uur

*Eenmalig op maandag geopend i.v.m. Koningsdag.

Al honger gekregen? Bekijk HIER onze aangepaste menukaart. Blijf onze Facebookpagina goed in de gaten houden voor de laatste updates rondom openingstijden, de menukaart en leuke weetjes.


Tot snel!

Team Dinercafé 't Kroegske

---------------------------------------------------------------

Bij 't Kroegske kunt u heerlijk lunchen in het mooie buitengebied van Oirschot. Geniet van een lunch in ons vernieuwde dinercafé of op het ruime terras.

Probeer een van onze heerlijke broodjes, een frisse salade of een lekkere uitsmijter. Onze werknemers staan graag voor u klaar en serveren uw lunch met veel enthousiasme.

Bekijk hier onze menukaart.

Bekijk alle agenda items
Wat vinden onze bezoekers

Lieke Verbaarschot

Wezen golfen en lunchen met het gezin. Was goed geregeld! Leuke uitleg en daarna lekker geluncht in het café.

Zij kwamen ook al bij ons Plan uw zakelijke bijeenkomst »