Barbecue

Het voorjaar en de zomer zijn de ideale tijd om te barbecueën. Maar ook bij koud of regenachtig weer kunt u gewoon barbecueën in een van onze zalen. Zo kunt u het hele jaar genieten van een barbecue bij 't Kroegske in Oirschot!

Bij 't Kroegske kunt u barbecueën met een select groepje maar ook met grotere gezelschappen. U kunt kiezen uit diverse barbecues zoals een bourgondische barbecue en een tapas barbecue. Geniet van heerlijke stukjes vlees en vis, salades, brood en natuurlijk een drankje op ons terras. Of maak er een complete dag van want een barbecue is ideaal om de maag te vullen na het doen van een van onze activiteiten!

Binnen onze ondernemingen hechten wij waarde aan de afkomst van onze producten. Ons rundvlees komt van Vers Vlees Boerderij Polsdonk. Deze vleesboerderij staat 100% garant voor veiligheid, betrouwbaarheid, diervriendelijkheid en onderneemt milieubewust. Dit zorgt voor een hoge kwaliteit van het vlees, waardoor klanten van heinde en verre naar Oirschot komen om dit lokale product te proeven. Daarnaast komt ons kippenvlees van Poelier Kapteijns en het varkensvlees komt van Ruyghveen uit de Peel.

Barbecue brochure

Barbecueën is mogelijk vanaf 8 personen.

Wat vinden onze bezoekers

Dhr van Oers

De brunch was uitstekend verzorgd ,het buffet in de zaal was ook sfeer verhogend wij hebben zeker genoten.

Zij kwamen ook al bij ons Plan uw zakelijke bijeenkomst »