07-10-2017

ConTenT Festival

ConTenT Festival

ConTenT Festival 2017
Zaterdag: Mega Foute Party
Tent open: 20:00 uur
Leeftijd: 17+

Op zaterdag gaan we meezingen met de ALLER, maar dan ook echt ALLER FOUTSTE hits van de afgelopen jaren! Onder aanvoering van DJ Ferry van Gestel en onderstaande artiesten, wordt dit een mega foute party!

Line up:

Mental Theo
Theo Nabuurs, beter bekend als Mental Theo is een internationale DJ met 20 jaar ervaring. Vele mensen kennen Mental Theo van het succes volle duo Charly Lownoise and Mental Theo. Mental Theo heeft in zijn carriere diverse prijzen in de wacht gesleept waaronder The Dome Awards, RTL Awards en natuurlijk verschillende TMF Awards.

Flamman & Abraxas
Let me know when you're good to go I said "hold up"! Een stukje uit de wereld hit van deze twee DJ's. Flamman en Abraxas is een Nederlands/Amerikaans duo, bestaande uit Jeroen Flamman en Jeff Porter, dat zich vooral bezighoudt met het produceren van hardcore. Zo zijn zij de producers van onder andere de Party Animals, de Mini Animals, 2 Uninterested (Tekno Mafia) en voorheen ook van de jump-act Patrick Jumpen.

Roy Donders
De enige echte stylist van het zuiden, met de stem van een nachtegaal! Na zijn eigen kledinglijn ook succesvol op het podium. Met carnaval scoorde hij nog een kraker samen met Patty Brard, maar als solo artiest komt hij naar Spoordonk Kermis! Een act die je niet mag missen!

Zanger Bas
Zanger Bas is een entertainer pur sang. Door zijn enthousiasme, stem en show waan je jezelf weer even in de 'good old times'. Een zanger die echt niet mag ontbreken bij de foute party!

Ticketverkoop:

Kaarten voor ConTenT Festival zijn verkrijgbaar, tijdens openingstijden, op de volgende verkooplocatie: Dinercafé 't Kroegske, Oirschot.

Klik hier voor E-Tickets of op onderstaande afbeelding

Wat vinden onze bezoekers

Marjolijn Roelofs

Leuk personeel, zeker de moeite waard om een keer te gaan eten.

Zij kwamen ook al bij ons Plan uw zakelijke bijeenkomst »